TASARIM BÖLÜM ÖĞRENCİLERİMİZ STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARINA TASARIMLARI İLE KATKI SAĞLADI

Bartın Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından iç paydaşımız Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın hazırladığı 2024-2028 dönemi üniversitemiz gelecek hedeflerine yönelik raporlama çalışmalarında kullanılmak üzere stratejik plan, eylem planı, faaliyet ve risk raporlarının tasarım çalışmalarında katkıda bulunulmuştur.

Ocak ayında başlanıp Haziran ayında sonuçlanan 6 aylık tasarım sürecinde bölüm öğrencilerine danışmanlık yapan Öğr. Gör. Murat Sarı ve Öğr. Gör. Şevval Ay, üniversitemizin gerek iç paydaş gerekse dış paydaşlarına yönelik öğrencilerle birlikte bölüm olarak bu tür etkinliklerde destek olacaklarını söylediler.

Süreç içerisinde öğrencilerimizin aidiyet duygularının pekiştirilmesine yardımcı olan Yüksekokul Müdürümüz Doç Dr. Ayşe Genç Lermi, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kadir Çelik ve Hüseyin Korgun’a Tasarım Bölümü olarak teşekkür ederiz.