İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİ ZİYARETLERİ YAPILDI.

Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Tasarım bölümü 3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi kapsamında öğrencilerini işyerlerinde uzmanlaştırmaya devam ediyor. Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı ön lisans düzeyindeki öğrencilerine 3 dönem okulda son dönemlerinde ise işyerlerinde uzmanlaşmaları sağlanıyor. Bu kapsamda Tasarım Bölümü öğretim elemanları çeşitli zamanlarda işyerlerinde staj gören öğrencilerimizi ve iş verenleri ziyaret ederek öğrencilerimizin kontrolleri sağlanıyor. İşverenler ile fikir alışverişinde bulunularak öğrencilerimizin eğitimlerinin geliştirilmesi görüşülmüştür.