2023-2024 AKADEMİK YILI BÖLÜM KURULU TOPLANTISI DIŞ PAYDAŞ, AKADEMİK PERSONEL VE ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Tasarım bölüm kurulu 11.10.2023 tarihinde Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Murat SARI başkanlığında yapıldı. Toplantıya bölüm danışma kurul üyesi Hasan UFUK, bölüm öğretim elemanları Öğr.Gör.Nebi ARSLAN, Öğr.Gör. Şevval AY, Öğr.Gör.Mustafa Semih SARAOĞLU ve öğrenci temsilcileri Irmak ÇÖRDÜK, Recep KIYMETLİTAŞ, Nisanur KAYADELEN ve Ahmet KORKMAZ isimli öğrenciler katıldı.

Toplantıda 2023-2024 yeni ÇAP ve Öğretim Palnı Ders programları, derslerin işlenişi, danışmanlık ve dönem içinde yapılacak olan etkinlikler görüşüldü. Bu kapsamda 2023-2024 akademik yılı ile ilgili olarak yeni ÇAP ve öğretim planının ve ders programının uygulanmasında herhangi bir sorun olmadığı, derslerin işlenişi ve danışmalık faaliyetlerinin yürütülmesinde bir aksaklıkla karşılaşılmadığı belirtilmiştir.