2023-2024 AKADEMİK YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı programı olarak üniversiteye yeni başlayan öğrencilerimizin uyum süreci kapsamında normal ve ikinci öğretim öğrencilerimize oryantasyon eğitim verildi. Eğitimde Bartın, Bartın Üniversitesi, Bartın Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerimizin eğitim süreçlerinde ihtiyaç duyacakları bilgiler verildi. Toplantıya öğrecilerin yanı sıra Bartın Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Ayşe GENÇ LERMİ, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Nur Selin DUR ve Öğr.Gör. Hasan ASLAN katıldı.Oryantasyon toplantısında öğrencilere Tasarım Bölümü Başkanı Öğr.Gör. Murat SARI ve Öğr.Gör. Şevval AY bilgilendirmede bulundular. Toplantıya Tasarım Bölümünün diğer öğretim elemanları Öğr.Gör. Nebi ARSLAN ve Öğr.Gör. Mustafa Semih SARAOĞLU'da katıldı.