MEZUN VE ÖĞRENCİ BULUŞMA ETKİNLİĞİ GENİŞ BİR KATILIMLA YAPILDI.

Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü “Mezunlar Buluşması” adı altında düzenlediği etkinlik ile mezun ve aktif öğrenci ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Moderatörlüğünü Öğr.Gör. Şevval Ay’ın yaptığı etkinlikte Tasarım bölümü danışma kurulu üyesi Ufuk Reklam yönetim kurulu başkanı Hasan Ufuk onun konuğu olarak öğrenci ve mezunlarımıza piyasa şartları ve reklamcılık sektörünün geldiği noktalar hakkında bilgiler verdi. Hasan Ufuk şunları söyledi: “Kendini geliştiren bireylere her zaman ve koşulda reklamcılık sektörünün ihtiyacı var. Sürekli öğrenmeye ve kendinizi geliştirmeye çalışın. Öğrencilik hayatında buna dikkat ederseniz iş yaşantısında faydasını görürsünüz” dedi.

Toplantıda onur konuğu Hasan Ufuk’un konuşmalarından sonra matbaa, reklam, ajans, yayınevi gibi alanlarda çalışan mezun öğrenciler konuştu. Toplantıda tasarım bölümü mezun öğrencilerinden Esra Abiş, Sefer Yağmur, Enes Gözümoğlu, Sanem Bayramoğlu ve İbrahim Kımızıtarla mezuniyet sonrası iş bulma ve çalışma olanakları ile ilgili öğrencilere bilgiler vererek soruları yanıtladılar. Toplantıya Tasarım Bölümü öğretim elemanları Bölüm başkanı Öğr.Gör. Murat Sarı, Öğr.Gör.Şevval Ay, Öğr.Gör.Nebi Arslan, Öğr.Gör.Mustafa Semih Saraoğlu 'da katıldı.

Tasarım bölümü öğrencileri bu tür etkinliklerin tasarım bölümü ile ilgili bakış açılarını genişlettiğini söyleyerek devamının gelmesini istediler.