2022-2023 BAHAR FİNAL ÖNCESİ AKADEMİK DANIŞMANLIK TOPLANTISI ÖĞRENCİLELRİMİZİN KATILIMIYLA YAPILDI

2022-2023 Bahar dönemi Final öncesi Akademik Danışmanlık Toplantısı öğretim elemanları ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya toplam 42 öğrenci katıldı. Toplantıda Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezine Erişim, Mezun Bilgi Sistemi. ÇAP Bilgilendirmeleri. Girişimcilik Konulu Bilgilendirmeler. Mezun Bilgi Sisteminin Aktif Kullanımı konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantı sonunda öğrencilerimize akademik danışmanlık anketi yapılmıştır.