Öğrencilerinize Ulusal Staj Programı Platformu ve Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Üniversitemizin de paydaşı olduğu  25-26 Mart 2022 tarihlerinde Bolu’da gerçekleştirilecek  ‘Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’ (BATIKAF) için Bartın Meslek Yüksekokulu Öğrenci ve Mezunlarla İletişim Komisyonu üyesi Öğr. Gör. Murat SARI tarafından 08.03.2022 ve 11.03.2022 tarihlerinde Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı öğrencileri ile bilgilendirme toplantıları yapıldı.  Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle gerçekleştirilecek fuara ‘Yetenek Kapısı’ internet adresi üzerinden yapılan başvurular uygulamalı olarak aktarılarak, fuar süreci anlatıldı.

Bartın Üniversitesi'nin de aralarında bulunduğu 15 üniversitenin destek verdiği fuarda bölgedeki işverenler ile öğrenci ve mezunlar biraraya gelecek. Birçok farklı sektörden firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, öğrenci ve mezunların iş ve staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacak.

Düzenlenen toplantıda Cumuhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Ulusal Staj Programı Platformu hakkında öğrencilere bilgiler verildi. "Senin İçin Seferbiriz" teması ile platforma öğrencilerin nasıl kayıt olacakları, sürecin nasıl işlediği konularında bilgiler verildi. Ayrıca toplantıda Tasarım Bölümü öğrencilerinin soruları yanıtlandı.