Eğitim-Öğretim Sürecinin Görüşülmesine Yönelik Öğrencilerimizle Toplantı Yapıldı

Yükseköğretim Kurulunca 2022-2023 Bahar Dönemi Eğitim ve Öğretim Yeni Kararlarına binaen, Bölümümüz öğretim elemanları, sınıf temsilcileri ile birlikte 1. Sınıf normal öğretim ve ikinci öğretim öğrencilerine yönelik 04.04.2023 Salı günü saat 17.30 'da Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Murat SARI’nın başkanlığında zoom üzerinden toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıda eğitim öğretimin yüz yüze veya online yapılmasına yönelik tercihleri, toplam 53 öğrencimizle görüşülmüştür. Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda eğitim ve öğretim şekli ile ilgili Bölüm Kurulu Kararı alınmıştır.