Dış Paydaş, Öğrenci ve Akademik Personelin Katılımıyla Bölüm Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Tasarım Bölüm kurulu 14.10.2022 tarihinde saat 15:00'da Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nebi ARSLAN'nın başkanlığında, Akademik personel, dış paydaş ve sınıf temsilcilerinin katılımı ile toplanmış ve 2022-2023 Akademik Yılı Ders ve Etkinlik Planlamaları yapılmıştır.

Toplantıda ; 2022-2023 akademik yılı ile ilgili olarak ders planlamalarında herhangi bir sorun olmadığı, önceki yıllarda çıkan aksaklıklarla ilgili tedbirlerin alındığı ve ders planlamalarının mevcut haliyle devam etmesinin yerinde olacağı kararlaştırılmıştır.