3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Bartın Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı öğretim elemanları tarafından 2021-2022 Güz Dönemi 3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi hakkında öğrencilere bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı 2. sınıf 1. ve 2. öğretimde eğitim gören toplam 93 öğrenci katıldı.

Toplantıda Tasarım Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Nebi Arslan tarafından "3+1 İş yeri Uygulama Eğitimi" konusunda sunum gerçekleştirildi. Toplantıda Öğr.Gör. Murat Sarı ve Öğr.Gör.Mustafa Semih Saraoğlu öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Tasarım bölümü öğrencileri "3+1 İşyeri Uygula Eğitimi" konusunda bilgilendirilmelerinin ardından toplantı sonaerdi.(31.12.2021)