2022-2023 GÜZ DÖNEMİ VİZE ÖNCESİ AKADEMİK DANIŞMANLIK TOPLANTISI YAPILDI.

2022-2023 Güz dönemi vize öncesi Akademik Danışmanlık Toplantısı öğrencilerimizin ve danışman öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda öğrencilere Genel İşleyiş, KurallarınBelirlenmesi, Danışmanlık Faaliyetlerinin Kapsamı ve Personelle İletişim, Eğitim öğretim sınav yönetmeliği, Sınav, Quiz, Ödevler ve Değerlendirme Süreçlerinin İşleyişi, Sıkça karşılaşılan problemler ve çözüm yolları hakkında bilgilendirme, Öğrenci Kulüplerinin Tanıtımı ve öğrencileri Üniversitede yapılan bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirme, Kütüphane Kullanımı Hakkında Bilgilendirme, Kurumdaki diğer tesisler (yemekhane, spor tesisleri, laboratuvarlar vb.) ve kullanımları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantıya 1.ve 2 sınıf 1.ve 2. öğretimdem toplan 63 öğrenci katıldı. Toplantı sonunda öğrencilerimize anket uygulanmaştır.
  • 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ FİNAL ÖNCESİ AKADEMİK DANIŞMANLIK TOPLANTISI YAPILDI

• BAHAR DÖNEMİ İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİ İŞYERİ ZİYARETLERİ YAPILDI.

• 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ VİZE ÖNCESİ AKADEMİK DANIŞMANLIK TOPLANTISI YAPILDI.

• 2023-2024 GÜZ DÖNEMİ FİNAL ÖNCESİ AKADEMİK DANIŞMANLIK TOPLANTISI YAPILDI

• "GAZZE SOYKIRIMI" ÖĞRENCİ SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

• MEZUN VE ÖĞRENCİ BULUŞMA ETKİNLİĞİ GENİŞ BİR KATILIMLA YAPILDI.

• VİZE ÖNCESİ AKADEMİK DANIŞMANLIK TOPLANTILARI YAPILDI.

• 2023-2024 AKADEMİK YILI BÖLÜM KURULU TOPLANTISI DIŞ PAYDAŞ, AKADEMİK PERSONEL VE ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

• 2023-2024 AKADEMİK YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

• TASARIM BÖLÜM ÖĞRENCİLERİMİZ STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARINA TASARIMLARI İLE KATKI SAĞLADI